Meat cake with Sansho pepper

I cooked Shandho pepper with soy sauce and some seasoning(dashi, sake and mirin) after boiled and soaked in water to remove the bitterness. It tastes very flavored and rich. I tried to grill a block of pork meat with Sansho pepper in the deep pan, and cooked adding rosemary, crazy salt, ginger and  balsamico sauce.

Then it made like “meat cake”.  Then I sliced and ate with vegetables.

広告

Meat cake with Sansho pepper」への2件のフィードバック

コメントを残す

以下に詳細を記入するか、アイコンをクリックしてログインしてください。

WordPress.com ロゴ

WordPress.com アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト / 変更 )

Twitter 画像

Twitter アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト / 変更 )

Facebook の写真

Facebook アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト / 変更 )

Google+ フォト

Google+ アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト / 変更 )

%s と連携中